Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@20:59:37 GMT

دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در سالی که گذشت

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۶۹۵۳

دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در سالی که گذشت

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول به تشریح اقدامات و برنامه‌های دانشگاه در سال ۹۸ پرداخت و گفت: مجوز راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی و کانون صنعت قند و شکر در دانشگاه گرفته شد.

محمدرضا عصاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای افزایش رتبه و جایگاه دانشگاه صنعتی دزفول در حوزه آموزشی و پژوهشی در طول سال ۹۸ اقداماتی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به صورت مستمر وضعیت و کیفیت پژوهش و اثربخشی آن را در حوزه و منطقه و به صورت ملی و بین‌المللی رصد می‌کنیم. این موضوع باعث شده که به خوبی متوجه شویم که تمرکز خود را در چه جاهایی بیشتر کنیم. وضعیت و رشد پژوهشی دانشگاه بسیار مناسب است اما جا دارد که تلاش‌های بیشتری صورت گیرد.

وی افزود: مجوز راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه نیز گرفته شده است. این مرکز وظیفه ایجاد زیرساخت‌های اشتغال‌آفرینی و تبدیل ایده به محصول را دارد و امکان کارآفرینی برای دانشجویان را فراهم می‌کند.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با اشاره به گرفتن مجوز برای راه‌اندازی کانون صنعت قند و شکر، گفت: با توجه به اینکه ۵۰ درصد ظرفیت نیشکر کشور در خوزستان است، ترکیب دانشگاهیان و فعالان این عرصه باعث هم‌افزایی این صنعت می‌شود.

عصاری تصریح کرد: مرکز پژوهشی جندی‌شاپور وظیفه صیانت از میراث غنی جندی‌شاپور را دارد. زمانی‌که بسیاری از کشورهای حال جهان به وجود نیامده بودند، در ایران دانشگاه جندی شاپور وجود داشت و این موضوع باید به جهان گفته شود. استکبار جهانی قصد نشان دادن چهره خشونت‌طلبی از ایران را دارد در حالی‌که در آن زمان ایران علم را سرلوحه خود قرار داده بود و نه جنگ و خشونت را.

وی ادامه داد: در مجموع می‌توان گفت در سال ۹۸ بسیاری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه که راکد بوده است، اکنون در خدمت صنعت و دانشگاه و رفع مشکلات پیرامونی قرار گرفته‌اند. خوشبختانه دانشگاه صنعتی دزفول بر ریل توسعه پایدار منطقه قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در پایان با اشاره به اینکه در دانشگاه مهارت آموزی را آغاز کرده‌ایم و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در کنار علم دارای مهارت نیز هستند، گفت: مهم‌ترین کار ما ایجاد شرایط مناسب برای نخبگان و هیات علمی برای حفظ آن‌ها در منطقه است و این موضوع را سرلوحه کارمان قرار داده‌ایم و باید شرایطی فراهم شود تا نخبگان در منطقه بمانند اما خوشبختانه ما از این نظر نگران نیستیم زیرا برای حفظ نخبگان خود برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه صنعتی دزفول دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۶۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت

به گزارش خبرآنلاین، نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا گفت: گزارش‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که رکورد تمام شاخص‌های آب و هوایی زمین در سال ۲۰۲۳ شکست و حد نصاب‌های جدید اقلیمی زیادی در زمین به ثبت رسیده است.

ایسنا نوشت: احد وظیفه اظهارکرد: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است.

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش‌سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به‌ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده که پیامدهای زیادی داشته است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش است، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در بیشتر مناطق جهان و ایران باشیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، وظیفه در پایان کرد: سازمان‌های هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش داده‌اند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903359

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه