Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و بهره‌برداری از فاز نخست محوطه‌سازی این دانشگاه با حضور مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و بهره‌برداری از فاز نخست محوطه سازی این دانشگاه با حضور مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد و منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این آیین گفت: دانشگاه جندی شاپور دزفول با وجود اینکه تازه تاسیس است، ولی با حرکتی پرشتاب در حال توسعه است و امیدواریم طرح‌های آن با همکاری مسئولان این شهرستان با شتاب بیشتر اجرا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با اشاره به پیشینه باستانی دانشگاه جندی شاپور دزفول اظهار کرد: امید است این دانشگاه با تلاش جهادی در دزفول احیا شود و موفقیت‌های آن تداوم یابند.
محمدرضا عصاری، رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول نیز در حاشیه این آیین گفت: کلنگ زنی فاز نخست محوطه‌سازی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اسفندماه سال ۹۷ با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آغاز شده بود که اکنون به بهره برداری رسید.
عصاری افزود: عملیات محوطه سازی دانشگاه جندی شاپور دزفول در وسعت ۴۰ هکتار با اعتباری افزون بر ۸۰ میلیارد ریال و در مدت ۱۸ ماه انجام شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول ادامه داد: اقداماتی نظیر ایجاد تاسیسات زیربنایی، کانال زهکشی، عملیات روشنایی، پارکینگ با ظرفیت ۱۵۰ خودرو، ایجاد سیستم آبیاری تحت فشار به وسعت ۴۰ هکتار، ۲۵ هزار مترمربع آسفالت و کاشت ۴۰ هزار اصله درخت در عملیات محوطه سازی این دانشگاه انجام شده است. امید است تا ۲ سال آینده فاز دوم محوطه سازی دانشگاه نیز انجام شود.
وی با اشاره به آغاز عملیات ساخت دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه بیان کرد: بهره برداری از این دانشکده باعث افزایش ظرفیت‌های آموزشی و پژوهش‌های کاربردی و بنیادی خواهد شد.
عصاری با بیان اینکه این دانشکده در چهار طبقه احداث می‌شود و دارای سالن آمفی تئاتر، فضای اداری و آموزشی است، افزود: طراحی و معماری دانشکده مهندسی مکانیک از معماری دانشگاه جندی شاپور باستان الگو گرفته شده است.
وی اظهار کرد: دانشکده مهندسی مکانیک به عنوان یک طرح ملی و جزو طرح‌های سازمان برنامه و بودجه آمده و برای آن ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول افزود: دانشکده مهندسی مکانیک پنج هزار مترمربع زیربنا دارد که بهره برداری از آن یکی از اقدامات موثر در توسعه زیرساخت‌های آموزشی، مهندسی و پژوهشکده‌های کاربردی است.
وی گفت: دانشگاه صنعتی جندی شاپور به سمت دانشگاه‌های جامعه محور پیش می‌رود و با بهره برداری از دانشکده مکانیک با نیاز‌های آتی و رویکرد دانشگاه‌های جامعه محور همخوانی دارد.
عصاری با بیان اینکه این دانشکده طبق پیش بینی سازمان برنامه و بودجه در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می‌رسد، افزود: توجه دولت به توسعه آموزش عالی در شمال خوزستان در شرایط اقتصادی کنونی نشان از اهمیت آن است.
وی بیان کرد: این دانشگاه دارای ۶ دانشکده مصوب، سه هزار دانشجو و ۸۰ عضو هیات علمی است که تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد اعضای هیات علمی به ۱۰۰ نفر خواهد رسید.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با بیان اینکه ۲۰ درصد دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: پژوهشکده جندی شاپور از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده که ظرفیت خوبی در شمال خوزستان محسوب می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول وزیر علوم منصور غلامی رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول دانشگاه جندی شاپور تحقیقات و فناوری بهره برداری محوطه سازی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۲۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور ۱۹ تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، نعیمی معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان برگزار می‌شود.

در این نشست که به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود حاضرین پس از ارائه تجارب موفق خود در حوزه دانشجویی به تبادل نظر در خصوص پیش‌نویس آیین‌نامه جامع اسکان در سرا‌های دانشجویی، پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی خواهند پرداخت.

در بخش دوم این نشست دو روزه شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی تحلیل آسیب‌های روانی- اجتماعی دانشجویان که از سوی دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان برگزار خواهد شد؛ شرکت می‌کنند.

گفتنی است در پایان این نشست از مدیران دانشجویی شایسته مناطق با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • آیین تجلیل از معلمان نمونه مرودشت برگزار شد
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه