Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدرضا عصاری چهارشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در یکسال اخیر ۲۰ میلیارد ریال تجهیزات برای آزمایشگاه مرکزی وارد دانشگاه شد و ۲۰ میلیارد ریال نیز برای راه اندازی مجتمع نوآوری و شکوفایی این دانشگاه در حال هزینه شدن است تا با توسعه زیرساخت‌های پژوهشی شاهد توسعه فعالیت‌های پژوهشی در این دانشگاه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: برای حرکت به سمت دانشگاه‌های سوم و چهارم، المان‌هایی نیاز است که یکی از آنها شکوفاکردن استعداد دانشجویان و ایده‌های هیات علمی است و این امر با ایجاد پارکها و مجتمع‌های نوآوری و شکوفایی محقق می‌شود.
عصاری گفت: پارسال با حضور دکتر ستاری معاون علمی رئیس جمهوری، تفاهم نامه‌ای برای ایجاد مجتمع نوآوری و شکوفایی در این دانشگاه امضا شد.
وی به دیگر پیشرفت‌های این دانشگاه در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: قراردادهای ارتباط با صنعت در ۶ سال گذشته کمتر از یک میلیارد ریال بوده که با پیگیری‌های انجام شده این رقم به بالای ۱۴ میلیارد ریال رسیده است.
رییس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اظهارداشت: نسبت سرانه مقاله دانشگاه جندی شاپور دزفول ۶ سال پیش ۲دهم بود که اکنون به بالای یک رسیده است.
وی افزود: شکر یکی از المان‌های امنیت غذایی در کنار گندم است که متاسفانه این مجموعه از نظر پژوهش‌های کاربری توسط نهادهای متولی حمایت نمی شود که سال گذشته مجوز ایجاد مجتمعی در حوزه نیشکر و صنایع جانبی اخذ شد.
عصاری گفت: ۶ سال پیش فقط موافقت اصولی برای سه دانشکده این دانشگاه گرفته شده بود که با پیگیری های اخذ شده علاوه بر اخذ مجوز قطعی برای آنها، سه دانشکده دیگر نیز اضافه شد و اکنون تعداد دانشکده های این دانشگاه به ۶ دانشکده رسیده است.
وی افزود: آزمایشگاه های دانشگاه پیش ازاین به صورت متمرکز در مجموعه سوله هایی مستقر بودند که با توسعه فضای عمرانی و ساخت دانشکده های مربوطه، ۵۰ درصد از فضای سوله‌ها آزاد و در اختیار مجتمع نوآوری و شکوفایی قرار گرفت که علاوه بر وجود تابلوی قبلی شهدای علمی برای مابقی تجهیزات آزمایشگاهی، یک تابلوی دیگر برای فضای آزاد شده این مجتمع نصب شد که این امر باعث سیاه نمایی برخی افراد شد در حالی که تابلوی شهدای علمی هنوز هم نصب است. 
رییس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای کنگره جندی شاپور اشاره کرد و  گفت: در ۲ کنگره برگزار شده با بیان و ارائه مستندات لازم به منظور ثبت دانشگاه جندی شاپور در فهرست بزرگداشت جهانی به یونسکو ارائه شد که در کنفرانس عمومی سالانه یونسکو این سند ثبت و منتشر شد.

وی افزود: براساس این سند دانشگاه جندی شاپور رسما به عنوان قدیمی ترین و نخستین دانشگاه و مرکز علمی جهان با قدمت یکهزار و ۷۵۰ سال معرفی شده است.
عصاری گفت: سال گذشته مجوز کانون دانش و صنعت قند و شکر کشور که یک کانون ملی است اخذ شد که بستر تصمیم سازی در سطح کلان در امر قند و شکر خواهد بود.
وی با اشاره به افزایش رشته های مختلف کارشناسی ارشد، حدود ۲ برابر شدن اعضای هیات علمی، اضافه شدن معاونت پژوهشی و ۱۵ هزار مترمربع آسفالت محوطه را از اقدامات ۶ سال اخیر در دانشگاه عنوان و بیان کرد: اختصاص یک طرح ملی مربوط به آموزش عالی کشور به دانشگاه جندی شاپور دزفول، صرف ۲۵ میلیارد ریال برای ساخت مسجد دانشگاه تاکنون، صرف پنج میلیارد ریال برای اصلاح چمن دانشگاه و توسعه فضای فیزیکی دانشگاه به ۴۰ هکتار از دیگر اقدامات در این مدت است.

عصاری افزود: ساخت چهار بلوک خوابگاهی برای ۶۰۰ دانشجوی دختر، بازسازی خوابگاه پسران و تجهیز گرمایشی خوابگاه گ‌ها از دیگر اقداماتی است که در ۶ سال اخیر در این دانشگاه انجام شده است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور دزفول خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور دزفول خوزستان وزارت علوم تحقیقات و فناوری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور دزفول خوزستان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب

به گزارش خرگزاری علم و فناوری آنا، میرحسن خواجوی مدیرکل دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با اعلام خبر حضور این مرکز پژوهشی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: در آستانه ابلاغ برنامه هفتم توسعه و همچنین با توجه به روح قالب تولیدات پژوهشی و علمی این مجموعه علمی، غرفه مرکز با شعار «توسعه خواندی است» در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده است.

وی ادامه داد: نشر این مرکز امسال با کتاب‌های متنوع و جذابی با موضوعات متنوع و کاربردی، میزبان علاقه‌مندان به حوزه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است.

خواجوی افزود: برگزاری نشست‌های متنوع و جلسات نقد و بررسی کتاب‌های نشر مرکز از دیگر فعالیت‌های جانبی غرفه مرکز در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود. که از میان می توان به برگزاری برنامه‌های همچون نشست علمی تخصصی با عنوان «کتاب و امید اجتماعی»، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب راهنمای شفافیت مالی، رونمایی و نقد و بررسی تالیف کتاب راه ناهموار توسعه، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب تاریخ توسعه و... اشاره کرد.

وی در خاتمه ضمن اشاره به دستاوردها و پروژه‌های متنوع پژوهشی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در غرفه مرکز در سالن اصلی، بخش ناشران عمومی با داستان و تاریخچه توسعه ایران از نزدیک آشنا شوند و همچنین پژوهشگران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور نیز می‌توانند به عنوان پژوهشگران مدعو در طرح‌های پژوهشی مرکز مشارکت نمایند.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند در ایام برپایی نمایشگاه کتاب تهران همه روزه از ساعت ۹ الی ۲۰ از بازدید کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • «توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان