Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ذاکرمشفق روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درخصوص طرح‌های ارتباط با صنعت این دانشگاه برای رفع نیازهای جامعه و صنعت افزود: یکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، تاثیرگذاری بر جامعه اطراف خود است به نحوی که بخشی از دانش و فناوری که توسط محققان دانشگاه در دست مطالعه و انجام است منجر به رفع مشکلات جامعه و صنعت شهر، استان و کشور و درنهایت ارتقای رفاه عمومی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه توجه به کیفی سازی فعالیت‌های علمی و هم جهت شدن ماموریت‌های دانشگاه با نیازهای جامعه و صنعت در دستور کار قرار دارد، ادامه داد:  طی سال‌های اخیر دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول پیشرفت‌های خوبی داشته و حجم پروژه های صنعتی دانشگاه که توسط اعضای هیات علمی انجام می‌شود افزایش یافته است.
مدیر امور فناوری، تجاری سازی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جندی شاپور دزفول بیان کرد: حدود نیمی از اعضای هیات علمی دانشگاه به صورت مستقیم یا غیرمستقیم مجری یا همکار طرح‌های ارتباط با صنعت هستند و با  توجه به سختی کار و چالش‌های انجام فعالیت کاربردی و صنعتی، رقم قابل توجهی اس .
وی با بیان اینکه با افزایش اعتبارات جذب شده مربوط به طرح‌های صنعتی، زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه بیش از پیش تقویت می‌شوند، افزود: خوشبختانه با تلاش‌های مستمر همکاران ما در دانشگاه، امسال ۲ طرح پژوهشی تقاضا محور دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول به عنوان طرح برگزیده توسط وزارت علوم معرفی شدند.

ذاکرمشفق اظهارداشت: مجری یکی از این طرح‌ها دکتر موفق‌پور از اعضای هیات علمی گروه مهندسی صنایع است که طرحی با عنوان "طراحی و توسعه نرم افزار ارزیابی عملکرد مبتنی بر متدولوژی کارت امتیازی متوازن" به سفارش شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان انجام داده‌ است.
وی افزود: طرح دیگر توسط دکتر سرادارزاده عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر با عنوان "بررسی و تحلیل اثرات هارمونیک جریان بر دقت لوازم اندازه گیری" به سفارش شرکت توزیع برق اهواز انجام شده است. 
مدیر امور فناوری، تجاری سازی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جندی شاپور دزفول گفت: قرار است این ۲ طرح برگزیده، در هفته پژوهش توسط مجریان به صورت وبینارهایی برای عموم ارائه شوند.

وی افزود: علاقه‌مندان این طرح‌ها را روز گذشته(دوشنبه) و امروز ۲۴ و  ۲۵ آذر  از طریق درگاه اینترنتی معرفی شده در سایت دانشگاه به صورت مجازی مشاهده می‌کنند.

برچسب‌ها هفته پژوهش دزفول خوزستان دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش دزفول خوزستان دانشگاه هفته پژوهش دزفول خوزستان دانشگاه اخبار کنکور جندی شاپور دزفول ارتباط با صنعت هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۱۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.


آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسئله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

 نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور  بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

 

 

 

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه