Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با بیان اینکه دانشگاه‌ها زمینه‌ساز توسعه تمدن بشری هستند، گفت: به منظور اتصال دانشگاه‌ها به یکدیگر و هم‌افزایی در زمینه تبادل استاد، دانشجو، مسائل فرهنگی و پژوهشی، در آینده نزدیک شاهد فعالیت بین‌المللی فی‌مابین دانشگاه صنعتی دزفول و دانشگاه‌های منطقه اکو خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا عصاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در جلسه‌ای که به دعوت دکتر سروربختی، رئیس کمیسیون فرهنگی اکو صورت گرفت، درباره نقاط مشترک همکاری دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با موسسه فرهنگی اکو در آینده، تبادل نظر اولیه صورت گرفت که این تبادل نظرات، مقدمه انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با حضور وی در دانشگاه صنعتی جندی شاپور خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه‌های منطقه اکو با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی، ۴ مارچ جلسه مشترکی به منظور ایجاد تفاهم‌نامه و کارهای مشترک با هم خواهند داشت که در این جلسه از دانشگاه صنعتی جندی شاپور به عنوان میهمان ویژه دعوت شد. با توجه به اینکه یکی از برنامه‌ها و تکالیف دانشگاه، توسعه فضای بین‌المللی، فارغ از مرزهای جغرافیایی است، برای اتصال دانشگاه‌ها به یکدیگر اعلام آمادگی کردیم.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در ادامه افزود: با توجه به اینکه دانشگاه‌ها همیشه زمینه‌ساز توسعه تمدن بشری هستند، به منظور اتصال به یکدیگر و هم‌افزایی در زمینه تبادل استاد، دانشجو، مسائل فرهنگی و پژوهشی در آینده نزدیک شاهد فعالیت بین‌المللی فی‌مابین دانشگاه صنعتی دزفول و دانشگاه‌های منطقه اکو خواهیم بود. در این راستا قرار است همه این مسائل در تفاهم‌نامه‌ای که هفته آینده در دانشگاه منعقد خواهد شد، اجرایی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه صنعتی دزفول دانشگاه صنعتی جندی شاپور دانشگاه های منطقه اکو دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۳۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشورهای یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشورها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح ها و پروژه های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکارهای رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • آمادگی شهرداری زلنودولسک روسیه برای ایجاد مرکز تجاری ایران
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • نخستین تصاویر تبادل آتش در زاهدان