Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه جندی شاپور دزفول و موسسه فرهنگی اکو به منظور گسترش فعالیت‌های فرهنگی و علمی، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

رییس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول روز پنجشنبه در آیین امضای این تفاهمنامه در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه گفت: سازمان منطقه‌ای اکو با عضویت ۱۰ کشور و جمعیتی افزون بر ۵۰۰ میلیون نفر با اشتراکات فرهنگی و تمدنی برای نزدیک شدن هرچه بیشتر این کشورها، و از بین بردن فاصله‌ها در تلاش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد رضا عصاری افزود: در جهان دوقطبی ظالمانه، بیش از هرچیز نیازمند تجدید پیوند با ملت‌هایی هستیم که با آنها اشتراکات فراوانی داریم.
وی اظهار امیدواری کرد تا پیوند اشتراک دانشگاه جندی شاپور دزفول و موسسه فرهنگی اکو زمینه اجرایی شدن همکاری‌ها را فراهم کند.

رییس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گفت: امیدواریم این ارتباط موجب توسعه فرهنگی، علمی و اقتصادی در منطقه شود.
عصاری ادامه داد: دانشگاه جندی شاپور دزفول سال آینده میزبان دانشگاه‌های عضو اکو خواهد بود.
فرماندار ویژه دزفول نیز در این آیین گفت: ظرفیت‌های علمی، فرهنگی، هنری و باستانی دزفول زبانزد است و وظیفه ما این است که در راه نمایان کردن این ظرفیت‌ها از همه توان استفاده کنیم.
علی فرهمندپور وجود دانشگاه جندی شاپور در حدود یکهزار و ۸۰۰ سال پیش در دزفول را مایه افتخار دانست و افزود: علم در اینجا پایه ریزی شده و این امر باید به بهترین نحو در دنیا معرفی شود.
وی ادامه داد: با وجود ظرفیت‌های فراوان و خلق بهترین‌ها توسط نیاکان ما در دزفول که با کمترین امکانات صورت می گرفت، اما برخی ظرفیت‌ها مغفول مانده‌اند.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مرکبی که انسان‌های عالم و آگاه برای نشر علم  مصرف می‌کنند بالاتر از خون شهداست زیرا علم و آگاهی آنها افرادی شهیدپرور تربیت می‌کنند که از خاک وطن دفاع می‌کنند.
سید احمد آوایی از افرادی که کمر همت بسته و در تلاشند که دزفول و پیشینه آن را به دنیا بشناسند قدردانی کرد و افزود: وجود دانشگاهی با قدمت جندی شاپور در دزفول مایه افتخار است؛ امیدواریم از فرصت‌ها برای معرفی این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم.

سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در ابتدا با مشارکت سه کشور ایران، ترکیه و پاکستان بر اساس معاهده ازمیر و با هدف اعتلای سطح زندگی اقتصادی مردم منطقه در ۱۹۸۴ تاسیس شد.
افغانستان، تاجیکستان، آذربایجان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان در ۱۹۹۲ به این سازمان ملحق شدند.

دانشگاه جندی شاپور کهن ترین دانشگاه جهان با قدمت بیش از۱۷۵۰ سال، سال ۲۰۱۷ میلادی در فهرست رویدادهای جهانی یونسکو به ثبت رسید./ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه جندی شاپور جندی شاپور دزفول ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر یکشنبه در نشست توجیهی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» که در قالب کارگاه آموزشی از سری برنامه‌های قرارگاه شهید آوینی با حضور ۵۰ نفر از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد اظهار کرد: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نهاد فرهنگی ظرفیت قابل توجهی در زمینه اوقات فراغت بر عهده دارد.

وی، با بیان اینکه مسجد پایگاه اجتماعی است، افزود: مساجد به‌عنوان یک کانون معنوی و مقدس نقش بی‌بدیلی در مبارزه و روشنگری در برابر هجمه سنگین دشمنان در جنگ شناختی، تعمیق معارف دینی و همچنین پاسخگویی به شبهات و سوالات نسل جوان دارد و در این بین ائمه جماعات بیش از سایر ارکان مسجد، وظیفه و رسالت دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به اجرای طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد با شعار «مسجد، کانون نشاط» اشاره کرد و افزود: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهمترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

کیامهر، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی به متولیان طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در کانون‌های مساجد تأکید کرد و یادآور شد: عملیاتی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به ویژه جهاد تبیین در راستای اعتلای سیاسی جامعه و ارتقای بصیرت سیاسی نسل جوان از دیگر بخش‌های طرح اوقات فراغت کانون‌ها است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با بیان اینکه مخاطبان اصلی کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: برقراری ارتباط خوب با نسل جوان باید محور برنامه‌های طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد باشد.

مدیرمسئول کانون شهید نجفی مسجد امام سجاد (ع) قروه در ادامه این نشست توجیهی، با تشریح فعالیت‌های اوقات فراغت حول محورهای فرهنگی، ورزشی، قرآنی، کتابخوانی و هنری عنوان کرد: این فعالیت‌های بایستی در قالب جشنواره و لیگ برای اعضای کانون تعریف شود و به صورت رقابتی در سطح کانون‌های مساجد استان توسعه یابد.

عزیزی با تاکید بر ترسیم چشم انداز برای توسعه فعالیت‌های کانون و مسجد بیان کرد: مسأله‌ای که لازم است مورد توجه مدیران کانون‌ها باشد، مسئله روش و اجرای آن است تا با جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مسجد، مسجد را به پایگاهی برای تربیت و کشف استعدادهای نسل امروز تبدیل کنیم.

در ادامه این جلسه روش اجرای طرح به صورت تیمی در بین مدیران کانون‌های مساجد استان به صورت آزمایشی اجرا شد.

کد خبر 6097207

دیگر خبرها

  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • محتوای فرهنگی برای کاروان‌های حج استان سمنان تدوین شود
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی