Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:41:44 GMT

دستاوردهای سومین کنگره بین‌المللی جندی‌شاپور در دزفول

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۷۳۷۰

دستاوردهای سومین کنگره بین‌المللی جندی‌شاپور در دزفول

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول ضمن تشریح دستاوردهای سومین دوره از کنگره بین‌المللی جندی شاپور که اسفندماه سال گذشته در دزفول برگزار شد، گفت: بدیهی‌ترین اتفاقی که پس از برگزاری این دوره از کنگره بین‌المللی جندی شاپور اتفاق افتاد، شبکه‌سازی یا ارتباطی است که دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور با سایر دانشگاه‌ها برقرار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا عصاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بدیهی‌ترین اتفاقی که پس از برگزاری این دوره از کنگره بین‌المللی جندی شاپور اتفاق افتاد، شبکه‌سازی یا ارتباطی است که دانشگاه صنعتی جندی شاپور با سایر دانشگاه‌ها برقرار کرد. به واسطه این شبکه‌سازی می‌توان در جهت صیانت جندی شاپور از ساختارهای موجود در کشور استفاده کنیم.

وی افزود: مجموعه دانشگاه صنعتی جندی شاپور به دنبال آشناسازی گنجینه جندی شاپوری است که از دید صاحبان خود یعنی مردم، پنهان مانده بود. علاوه بر آشناسازی این گنجینه به مردم، در عرصه بین‌المللی نیز این اتفاق رخ داده است. پس از کنگره بسیاری از مجموعه‌ها در بحث‌های پژوهشی و آموزشی برای برقراری ارتباط با دانشگاه، تماس داشتند. امیدواریم که بتوانیم با سازماندهی مناسب، از ظرفیت‌ها برای احیای جندی‌شاپور استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: برحسب وظیفه‌ای که به شورای عالی انقلاب فرهنگی محول شده، امیدواریم در سند توسعه استان مساله گردشگری فرهنگی و میراث با ارزش جندی شاپور، به عنوان یکی از مولفه‌های توسعه فرهنگی برای منطقه باشد. از طرفی دیگر امیدواریم مرکز پژوهشی جندی‌شاپور با محور قرار دادن این امر، بتواند به وظایف خود عمل کند.

عصاری با تاکید بر خودباوری از طریق شناساندن جندی شاپور به مردم، گفت: خودباوری فرهنگی با توجه به پیشینه فرهنگی برای جوانان مهم است. جوانانی که کمتر با این گنجینه ارتباط برقرار کرده‌اند، توانستیم گنجینه جندی شاپور را به آن‌ها معرفی کنیم و این می‌تواند نقش مهمی در خودباوری ملی داشته باشد. ما به دنیا نشان دادیم که هزار و ۷۵۰ سال قبل دانشگاه داشتیم، درحالیکه بسیاری از کشورهای مدعی کنونی وجود خارجی نداشتند. کشورهایی که به ما نگاه جنگ طلبی دارند. ما به مردم این کشورها تمدن خود را معرفی کردیم. محورهای مولفه‌های یونسکو نیز اکنون بر اساس مطالبی است که ما هزار و ۷۵۰ سال پیش در جندی شاپور داشتیم.

وی در پایان با اشاره به استقبال خوب از سومین دوره کنگره بین‌المللی جندی شاپور که در دزفول برگزار شد، یادآور شد: خوشبختانه کنگره بین‌المللی مورد استقبال اندیشمندان، فرهیختگان و مردم قرار گرفته و امیدواریم با مسئولیت اجتماعی که دانشگاه نسبت به جامعه دارد، بتوانیم گنجینه جندی شاپور را به خوبی به مردم معرفی کنیم.   

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان کنگره جندی شاپور کنگره بین المللی جندی شاپور دانشگاه صنعتی جندی شاپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۷۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در نخستین کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار، ارمنستان نامزد برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی بانوان تاثیر گذار شده بود و حالا در سفر رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشورمان به ارمنستان، خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان برای برگزاری این کنگره اعلام آمادگی کرد.

حجت‌الاسلام محمد مهدی ایمانی‌پور در سومین روز سفر خود به ارمنستان با خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان دیدار داشت و در این دیدار زمینه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی بین دو کشور بررسی شد.

در این دیدار سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، مصطفوی مدیرکل حوزه اسناد بین‌المللی و دیوسالار معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را همراهی می‌کردند.

چنین نشست‌های از بعد دیپلماسی همسران مقامات کشورها حائز اهمیت است که دور دوم این کنگره در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار خواهد شد.

اواخر دی‌ماه ۱۴۰۱ ، به ابتکار جمیله علم‌الهدی همسر ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران، نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در تهران برگزار شد. در این کنگره ۳۰۰ مهمان خارجی از بانوان تاثیرگذار و عمدتا سطح بالای کشورهایی چون ارمنستان، چین، استرالیا، سریلانکا، تایلند، پاکستان، کامرون،صربستان، سوئد، بلغارستان، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، سوریه، لبنان و روسیه حضور داشتند.

این نشست در سه سطح شخصیت‌های فرهنگی، علمی، وزیران و بانوان اول و نیز سلبریتی‌ها برگزار شد و همسران مقامات عالی‌رتبه از جمله همسر نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، عراق، قرقیزستان، صربستان، گینه، نیجریه، سریلانکا و رییس شورای مرکزی زنان ترکمنستان همچنین فرستاده ویژه رییس جمهور سوریه سخنرانی کردند.

یکی از دستاوردهای این کنگره امضا ۱۰ سند و تفاهم‌نامه دوجانبه بود، نمایشگاهی نیز از دستاوردهای بانوان ایرانی در حاشیه این اجلاس برپا شده بود.

 

دیگر خبرها

  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار