Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گفت: بدیهی‌ترین اتفاقی که پس از برگزاری سومین دوره از کنگره بین‌المللی جندی شاپور افتاد، شبکه‌سازی یا ارتباطی است که این دانشگاه با سایر دانشگاه‌ها برقرار کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عصاری رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول ضمن تشریح دستاورد‌های سومین دوره از کنگره بین‌المللی جندی شاپور که اسفندماه سال گذشته در دزفول برگزار شد، گفت: بدیهی‌ترین اتفاقی که پس از برگزاری این دوره از کنگره بین‌المللی جندی شاپور افتاد، شبکه‌سازی یا ارتباطی است که دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور با سایر دانشگاه‌ها برقرار کرد؛ به واسطه این شبکه‌سازی می‌توان در جهت صیانت جندی شاپور از ساختار‌های موجود در کشور استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عصاری افزود: مجموعه دانشگاه صنعتی جندی شاپور به دنبال آشناسازی گنجینه جندی شاپوری است که از دید صاحبان خود یعنی مردم، پنهان مانده بود. علاوه بر آشناسازی این گنجینه به مردم، در عرصه بین‌المللی نیز این اتفاق رخ داده است. پس از کنگره بسیاری از مجموعه‌ها در بحث‌های پژوهشی و آموزشی برای برقراری ارتباط با دانشگاه، تماس داشتند. امیدواریم که بتوانیم با سازماندهی مناسب، از ظرفیت‌ها برای احیای جندی‌شاپور استفاده کنیم.


رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: برحسب وظیفه‌ای که به شورای عالی انقلاب فرهنگی محول شده، امیدواریم در سند توسعه استان مساله گردشگری فرهنگی و میراث با ارزش جندی شاپور، به عنوان یکی از مولفه‌های توسعه فرهنگی برای منطقه باشد. از طرفی دیگر امیدواریم مرکز پژوهشی جندی‌شاپور با محور قرار دادن این امر، بتواند به وظایف خود عمل کند.

 

وی با تاکید بر خودباوری از طریق شناساندن جندی شاپور به مردم، گفت: خودباوری فرهنگی با توجه به پیشینه فرهنگی برای جوانان مهم است. جوانانی که کمتر با این گنجینه ارتباط برقرار کرده‌اند، توانستیم گنجینه جندی شاپور را به آن‌ها معرفی کنیم و این می‌تواند نقش مهمی در خودباوری ملی داشته باشد. ما به دنیا نشان دادیم که هزار و ۷۵۰ سال قبل دانشگاه داشتیم، درحالیکه بسیاری از کشور‌های مدعی کنونی وجود خارجی نداشتند. کشور‌هایی که به ما نگاه جنگ طلبی دارند. ما به مردم این کشور‌ها تمدن خود را معرفی کردیم. محور‌های مولفه‌های یونسکو نیز اکنون بر اساس مطالبی است که ما هزار و ۷۵۰ سال پیش در جندی شاپور داشتیم.


عصاری در پایان با اشاره به استقبال خوب از سومین دوره کنگره بین‌المللی جندی شاپور که در دزفول برگزار شد، یادآور شد: خوشبختانه کنگره بین‌المللی مورد استقبال اندیشمندان، فرهیختگان و مردم قرار گرفته و امیدواریم با مسئولیت اجتماعی که دانشگاه نسبت به جامعه دارد، بتوانیم گنجینه جندی شاپور را به خوبی به مردم معرفی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی جندی شاپور کنگره بین المللی جندی شاپور یونسکو کنگره بین المللی جندی شاپور دانشگاه صنعتی جندی شاپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از تعلیق و بازداشت بیش از ۱۰۰ معترض حامی فلسطین در دانشگاه «کلمبیا» نیویورک، خیزش اعتراضی دانشجویان در سراسر آمریکا گسترش یافته و باوجود مسالمت‌آمیز بودن تظاهرات، اینک مقام‌های آمریکایی درصدد تشدید فشار به دانشجویان با استفاده از ابزارهای دیگر برای جلوگیری از اعتراضات حمایت از غزه هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مایک جانسون، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تحت فشار قرار دادن دانشگاه‌های این کشور با هدف ممانعت از ادامه اعتراضات حمایت از غزه شد.

نشریه آمریکایی آکسیوس روز شنبه گزارش داد که رئیس کنگره آمریکا اعلام کرد که راه‌های قانونی برای افزایش فشار بر مسئولان دانشگاه‌ها وجود دارد و به طور مثال حذف معافیت‌های مالیاتی و لغو روادید دانشجویی باید جز گزینه‌های احتمالی برای مقابله با معترضان قرار گیرد.

این مقام آمریکایی مدعی شد دانشجویان خارجی که «با گروه‌هایی مثل حماس همدردی می‌کنند، حق ندارند در آمریکا باشند».

گفتنی است که دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا در ابتدای خیزش اعتراضی خود خواستار شفافیت بودجه دانشگاه و عدم دریافت پول یا سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی هستند. آنها همچنین خواستار عفو دیگر دانشجویان یا اعضای هیئت علمی شده‌اند که به دلیل اعتراضات در ماه‌های اخیر، با جریمه، تعلیق یا اخراج مواجه هستند.

کد خبر 6096698

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه