Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با اشاره به رشد تعداد دانشجویان این دانشگاه در هشت سال گذشته، گفت: تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی تقریبا ۹ برابر شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عصاری، رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول ، در خصوص میزان محقق شدن برنامه این دانشگاه، اظهار کرد: در برنامه‌هایی که در هر مجموعه وجود دارد، ابتدا توجه به سمت ترمیم و تکمیل زیرساخت‌های فیزیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اصلاح ساختار بودجه، توسعه فضای فیزیکی، توسعه ساختار سازمانی و آموزش را مد نظر قرار داده بودیم.

وی با اشاره به افزایش سرانه دانشگاه، افزود: بودجه دانشگاه، در هشت سال گذشته بیش از هفت برابر شده است و باید توجه داشت که توانمندی مالی، یکی از زیرساخت‌های اصلی توسعه هر مجموعه است.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: در بخش توسعه فضای فیزیکی، اولین کار ایجاد طرح جامع فضای کاربردی بود؛ در واقع توسعه فضای فیزیکی دانشگاه بر مبنای طرح فضای جامع کالبدی احداث شد تا از موازی‌کاری پیشگیری شود. فضای فیزیکی دانشگاه در این چند سال از ۲۳ هزار مترمربع اکنون به بیش از ۵۵ هزار مترمربع رسیده است. در تشکیلات سازمانی نیز بازنگری شده است.

وی در خصوص رشد علمی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول افزود: سرانه مقالات این دانشگاه ۰.۲۳ درصد بوده که اکنون به ۱.۴ رسیده است. تا هشت سال پیش همه اعضای هیات علمی دانشگاه، نیروهای جوان بودند اما در شرایط فعلی، ۶ درصد از اعضای هیات علمی در مرتبه دانشیاری هستند و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال ۱۵ درصد از اعضای هیات علمی به مرتبه استادیاری می‌رسند؛ یعنی نسبت دانشیار به استادیار افزایش پیدا خواهد کرد. دانشجویان دانشگاه نیز بیش از دو برابر شده‌اند؛ هشت سال پیش حدود یک هزار و ۶۰۰  دانشجو داشتیم که این تعداد اکنون به بیش از ۳ هزار دانشجو رسیده است.

عصاری با اشاره به افزایش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز افزود: تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی تقریبا ۹ برابر شده است.

وی بیان کرد: اگر همه این‌ها را در کنار یکدیگر بگذاریم، بر اساس برنامه‌ای که برای توسعه زیرساخت‌های دانشگاه در نظر گرفته شده بود، می‌توان گفت برنامه‌های دانشگاه با کمک همه عوامل و دست‌اندرکاران مقدار قابل توجهی و در برخی حوزه‌ها بیش از انتظار، تحقق پیدا کرده‌اند و بستر آماده‌ای برای ایجاد جهش فراهم شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در پایان با اشاره به نزدیک شدن این دانشگاه به استانداردهای لازم، گفت: در پایان سال ۱۴۰۱، ۲۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه از استادیاری به مرتبه دانشیاری و استادی خواهند رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جندی شاپور خوزستان دزفول رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول دانشجویان تحصیلات تکمیلی تعداد دانشجویان اعضای هیات علمی فضای فیزیکی برابر شده هشت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک، محمدحسین مقیسه گفت: به پیشنهاد هیات مدیره و تصویب مجمع عمومی، سقف ضمانت‌نامه‌های اعتباری از پنج به ۱۰ میلیارد تومان و سقف انواع ضمانت‌نامه‌های غیراعتباری (پیمانکاری -قراردادی) از ۱۰ به ۲۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش سقف ضمانت‌نامه‌ها، اظهار داشت: افزایش سقف ضمانت‌نامه‌های این صندوق برای صنایع کوچک در سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، اثربخشی خدمات صندوق را به صورت معنی‌داری افزایش خواهد داد و نقش صندوق را در جهش تولید برجسته‌تر خواهد کرد.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک تصریح‌کرد: ضمانت‌نامه اعتباری، برای پوشش ریسک عدم بازپرداخت تسهیلات اعطایی به نفع بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری و همچنین تضمین تامین مالی از طریق سکو‌های تامین مالی جمعی و سکو‌های تامین مالی زنجیره تامین با تخفیف حداکثر ۵۰ درصدی در کارمزد صادر می‌شود. درصد پوشش این نوع ضمانت‌نامه ۱۰۰ درصد اصل و سود تسهیلات سرمایه در گردش، ایجادی و توسعه‌ای را شامل خواهد شد.

مقیسه ادامه‌داد: صندوق با صدور انواع ضمانت‌نامه غیراعتباری به‌نفع کارفرما، تسهیل‌گر اجرای قرارداد‌های واحد‌های تولیدی مشمول تعریف صنایع کوچک است.

وی خاطرنشان‌کرد: ضمانت‌نامه‌های شرکت در مناقصه، پیش‌پرداخت و حُسن انجام کار را می‌توان مهم‌ترین ضمانت‌نامه‌های پیمانکاری دانست که در صندوق بدون دریافت ودیعه نقدی و با تخفیف حداکثر ۵۰ درصدی در کارمزد، به درخواست واحد‌های تولید کوچک و به نفع کارفرمایان صادر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه